Support

Din produkt är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan våra produkter någon gång behöva support eller service.

För att få hjälp när problem uppstår skall du i första hand kontakta den återförsäljare som du köpt din produkt igenom. Våra återförsäljare har utbildning för att kunna svara på dina frågor och ge dig den service som krävs.

Om din återförsäljare mot förmodan ej kan svara på dina frågor kan du själv söka svaret bland materialet på den här sidan. Om du även efter det inte kunnat lösa ditt problem kan du vänligen kontakta oss via e-post här: info@gullbergjansson.se.

 

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Aktuellt

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide Att bygga pool är för många en dröm som går i uppfyllelse. Här har vi samlat information som kan vara bra att tänka på under projektets gång. När du letar leverantör är det viktigt att du inte bara utgår i från pris. Du behöver en leverantör som...

Inspiration