Support

Din produkt är byggd för att hålla år efter år, men precis som all annan avancerad teknik kan våra produkter någon gång behöva support eller service.

För att få hjälp när problem uppstår skall du i första hand kontakta den återförsäljare som du köpt din produkt igenom. Våra återförsäljare har utbildning för att kunna svara på dina frågor och ge dig den service som krävs.

Om din återförsäljare mot förmodan ej kan svara på dina frågor kan du själv söka svaret bland materialet på den här sidan. Om du även efter det inte kunnat lösa ditt problem kan du vänligen kontakta oss via e-post här: info@gullbergjansson.se.

 

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Aktuellt

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Låt oss värma din pool!

Låt oss värma din pool!

Vi har sedan 2020 varit stolta guldsponsorer till Team Rynkeby Helsingborg! Tillsammans med Team Rynkeby Helsingborg auktionerar vi ut en specialdesignad utgåva av vår populäraste poolvärmepumpsmodell X20, till förmån för Barncancerfonden. Högsta budgivare får en X20...

Inspiration