Artikel

Gullberg & Janssons produktkatalog 2018 publiceras med årets produktnyheter

Gullberg & Jansson publicerar produktkatalogen 2018 på hemsidan med årets produktnyheter. Som spännande produktnyhet för 2018 lanserar vi MagnaPool-systemet från Zodiac. MagnaPool-systemet är ett välbeprövat och patenterat magnesiumbaserat vattenreningssystem som skapar ett mjukt, skonsamt och kristallklart poolvatten. En stor fördel är att poolvattnet ger minskad irritation för hud och ögon. Vi lanserar också poolvärmepumpsmodellerna X30-3P, X40 och X40-3P, vilka ingår i X-serien och har inverterkompressor samt är WiFi-kompatibla.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera vår produktkatalog för 2018. Katalogen är fullmatad med en mängd produkter, både välkända och helt nya.Våra miljösmarta poolprodukter är energibesparande och/eller ökar komforten för swimmingpoolägare och är dessutom miljövänliga, säger Alex Molvin, VD på Gullberg & Jansson.

Produktkatalogen kan laddas hem på www.gullbergjansson.se eller beställas i tryckt form genom attkontakta info@gullbergjansson.se eller via telefon +46 42 311 15 00.

Produktbilder i högupplöst och lågupplöst format kan laddas hem från hemsidan på www.gullbergjansson.se/partner/produktbilder-och-bildbank/

För ytterligare information

Alex Molvin, VD, E-post: alex.molvin@remove-this.gullbergjansson.se ,Tel: +46 708 25 39 90

Gullberg & Jansson AB (publ)

Adress: Hortensiagatan 7, 256 68 Helsingborg
Tel: +46 42 311 15 00 Fax: +46 42 34 02 10
E-post: info@gullbergjansson.se Hemsida: www.gullbergjansson.se

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg är ett miljöteknikföretag med affärsidén att utveckla och marknadsföra innovativa produkter för energi- och klimatoptimering, för både privat och kommersiellt bruk. Verksamheten bedrivs i två affärsområden: Gullberg & Jansson inom swimmingpoolbranschen samt Stads & Parkprodukter inom den professionella grönytebranschen. Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Bolagets aktie handlas på Aktietorget med kortnamnet GJAB.

Ladda ned marknadsmeddelandet här