”VÅR VISION ÄR ATT SKAPA GLÄDJE, HÄLSA OCH AVKOPPLING MED FOKUS PÅ MILJÖSMARTA LÖSNINGAR”

OM OSS

En pool ska vara varm, säker och ren. Vi utvecklar och marknadsför därför produkter av hög kvalitet som får din pool att prestera i form av värme, säkerhet och rening.

Högklassig service – Snabb service utan krångel, korta vägar från orderläggning till utskick vilket resulterar i snabba leveranser.

Trygghet och kvalitet – Vi samarbetar bara med dom bästa och branschledande fabrikerna.

Support – Branschens bästa support som alltid står redo för att svara på dina frågor och tillsammans hitta lösningar på problem.

Garantier –  På många av våra produkter erbjuder vi fullservicegaranti, allt för att du som kund ska känna dig trygg med produkter från Gullberg & Jansson.

Lager och reservdelar –  Vi lagerför alla listartiklar vilket säkerställer snabba leveranser. Är olyckan framme kan du känna dig trygg med att vi snabbt leverera rätt reservdelar.

VÅRA LEDORD

KVALITET

Våra produkter ska hålla hög kvalitet. Vi har själva utvecklat och designat flera produkter i vårt sortiment i nära samarbete med utvalda tillverkare i Europa och Asien. Vår kvalitet gör att vi kan stå för generösa garantier.

HÅLLBARA

I vårt arbete vill vi vara hållbara. Rätt skötsel ger din Gullberg & Jansson produkt lång livslängd och i vår produktutveckling tänker vi alltid hållbarhet. Våra värmepumpar är energibesparande och de flesta är utrustade med det miljövänliga köldmediet R32 med lågt GWP (Global Warming Potential).

SERVICE

Vi vill vara aktören på marknaden som ger bäst service till våra återförsäljare och till slutkonsument. Vår organisation erbjuder internt en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader. Varje år träffar vi servicepartners samt återförsäljare för utbildning – vi sprider vår kunskap vidare. Vi arbetar hela tiden för att förbättra och förenkla dokumentation och sprängskisser. Skulle olyckan vara framme kan du vara trygg med att vi har reservdelar på vårt lager i Helsingborg.

VÅRT MÅL

Gullberg & Jansson ska vara marknadsledande inom poolbranschen genom att tillhandahålla produkter som på ett miljövänligt sätt får din pool att prestera i form av säkerhet, värme och rening.

–   Vi tror på långsiktiga affärsrelationer. Den kompetens och det engagemang som genomsyrar bolaget skapar trygghet och förtroende.

–   Vi ska tillsammans med våra kunder utveckla nya koncept, produkter och lösningar.

–   Vi ska genom rätt marknadsföring stärka vårt varumärke och skapa goda affärsmöjligheter   för våra partners.