Teknikrummet = Poolens hjärta!

VI BJUDER VI PÅ MEDITERRANEAN FILTER OCH GLASMEDIA Vid köp av MagnaPool® Hydroxinator iQ, Magnapool minerals och Zodiac cirkulationspump. Värde från 6 150:-

I teknikrummet är reningsverket helt avgörande för poolvattnets kvalité. Reningsverket består av en cirkulationspump och ett filter. Du behöver också tillsätta klor. Vill DU bada i ett rent och kristallklart vatten? Då rekommenderar vi MagnaPool® -systemet!

Med MagnaPool® Hydroxinator iQ badar du alltid i ett mjukt, skonsamt och kristallklart poolvatten. MagnaPool® Minerals består av magnesiumsalt och kaliumsalt, mineraler som finns naturligt i allt levande. Mineralerna tillsätts i poolvattnet och förädlas genom Hydroxinatorn till fritt klor, vilket renar poolvattnet på ett miljövänligt sätt.

Crystal Clear filtermedium består av krossat rent glas och används istället för sand i filtret. Att rena med glas ger en mer effektiv vattenrening, samtidigt minskar behovet av backspolning vilket kan leda till att vattenförbrukningen reduceras med upp till 75%. Livslängden för Crystal Clear är dessutom hela tre gånger längre jämfört med sand.

Läs mer om MagnaPool®

Ovan kampanj gäller nya beställningar från 18 maj 2020 – 30 juni 2020 eller så långt lagret räcker.