PARTNER

GODA AFFÄRER SKAPAR VI TILLSAMMANS!

Vi är idag marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar samt distributör av produkter från franska Zodiac och Walter och vi vill att du som återförsäljare ska dra nytta av vår försäljnings- och marknadsorganisation. Därför har vi skapat Gullberg & Jansson Partner Program.

Gullberg & Jansson Partner Program är utformat för att stötta dig som partner att dra fördel av Gullberg & Janssons marknadsledande position. Som vår partner betraktar vi dig som en utökad del av vårt team och Partnerprogrammet är utformat för att ge dig konkreta säljfördelar på marknaden. Genom Gullberg & Jansson Partner Program får du som återförsäljare tillgång till flera förmåner inom försäljning, marknad och teknik. Du blir inbjuden till populära Gullberg & Jansson Academy, en årlig sälj- och produktutbildning som hålls hos oss i Helsingborg.

Genom Gullberg & Jansson Partner Program är vår målsättning att vi tillsammans ska bygga upp ett långsiktigt samarbete. Ett samarbete som kännetecknas av öppenhet, högklassig säljsupport, marknadssupport samt after sales support.