Om Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson AB (publ) är ett miljöteknikföretag i swimmingpoolbranschen och är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Vi är också stolta över att kunna erbjuda miljösmarta poolprodukter från de välkända franska kvalitetstillverkarna Zodiac och Walter.

Pooltak och poolvärmepumpar är energibesparande produkter som skapar en behaglig badtemperatur och förlänger badsäsongen för ägare av swimmingpooler. Vi har ända sedan starten år 2002 fokuserat på att erbjuda energi- och klimatoptimerande produkter som sänker energiförbrukningen och bidrar till en grönare energianvändning i samhället.

Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpoolbranschen. Vi har själva designat och utvecklat Nordens mest sålda poolvärmepumpar och pooltak, i nära samarbete med utvalda tillverkare från Asien och Europa som producerar stora volymer under noggrann kvalitetskontroll. 

Vår organisation erbjuder en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader.  

Gullberg & Jansson AB (publ) är sedan 2012 listat på Spotlight Stock Market. De fyra största ägare i Gullberg & Jansson är Gaétan Boyer via bolag, LMK Ventures AB/LMK Industrier AB, Pension Danica, och AB Grenspecialisten.

Gullberg & Jansson har huvudkontor i Helsingborg och vi har säljkontor i Stockholm och i Nykøbing Falster i Danmark. Gullberg & Jansson grundades 2002 av Marcus Gullberg och Christian Jansson. Vi arbetar med de ledande aktörerna inom swimmingpool- och spabranschen, både på den privata och offentliga sidan.