Poolvärmepumpar

Poolvärmepumpar

Gullberg & Janssons gratis app PoolTemp

Gullberg & Jansson är marknadsledande leverantör av miljösmarta poolvärmepumpar i Norden, och produkterna är anpassade för nordiska klimatförhållanden. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda nästa generations miljösmarta poolvärmepumpar. Dessa poolvärmepumpar är WiFi-kompatibla, tystgående och ännu mer energibesparande än sina föregångare.

Tycker du som poolägare att den svenska våren och sommaren är för kort? Med en miljösmart poolvärmepump kan du på ett enkelt sätt ställa in din önskade temperatur och njuta av din pool på bästa sätt oavsett väder. Med en miljösmart poolvärmepump från Gullberg & Jansson förlänger du badsäsongen och får en energieffektiv och miljövänlig uppvärmning av din pool. Med en poolvärmepump sparar du cirka 65-85% av uppvärmningskostnaderna, jämfört med elvärme och kan behålla en behaglig värme i poolen även de dagar då solen inte är framme.

Q-serien, V-serien, S-serien och X-serien är WiFi-kompatibla, så att poolvärmepumpen enkelt kan styras via en app i din smartphone (iPhone/Android). Med Gullberg & Janssons gratis app "PoolTemp" kan du bland annat stänga av och på poolvärmepumpen, justera badtemperaturen, aktivera timern, följa temperaturutvecklingen, läsa eventuella felkoder, mm. 

Vi har en hög service- och kunskapsnivå och erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade poolvärmepumpar av hög kvalitet. Vi har fem olika serier av poolvärmepumpar, varav V-serien är Nordens mest sålda poolvärmepump. Vi har generösa garantier och våra poolvärmepumpar har en förväntad, lång livslängd på cirka 15 år.

Behöver du hjälp med vilken poolvärmepump som skulle passa dig bäst? Med stöd av poolvärmepumpsväljaren "Välj rätt poolvärmepump" kan du själv säkerställa att du väljer rätt poolvärmepump för just dina uppvärmningsbehov och önskemål. Välkommen också att kontakta någon av våra återförsäljare genom att klicka här eller kontakta oss på info@remove-this.gullbergjansson.se eller via telefon 042-311 15 00 för mer information om våra miljösmarta poolvärmepumpar.