Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

av | jun 17, 2022 | Nyheter

OM GULLBERG & JANSSON
Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten bedrivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden.

OM ROLLEN
Är du driven, strukturerad och har ett öga för bild och text? Har du erfarenhet av att arbeta med webb, e-handel, trycksaker och trivs i en bred roll? Som marknadsassistent kommer du arbeta med bland annat:

  • Underhåll och uppdatering av hemsidor, publicering av material
  • Copywriting/Content
  • Produktion av diverse marknadsmaterial
  • Övriga administrativa och assisterande arbetsuppgifter

 VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter idag med relevant utbildning eller erfarenhet. Du har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann, driven och gillar att ha många bollar i luften. Du ska ha god erfarenhet av WordPress och WooCommerce, erfarenhet av i InDesign och Photoshop är meriterande. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse.

ANSÖKAN
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!
Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev, sista ansökningsdag är 15 augusti 2022 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Julia Svenmo på tel. 076- 891 86 58 eller mail: julia.svenmo@gullbergjansson.se.

Våra senaste inlägg

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide Att bygga pool är för många en dröm som går i uppfyllelse. Här har vi samlat information som kan vara bra att tänka på under projektets gång. När du letar leverantör är det viktigt att du inte bara utgår i från pris. Du behöver en leverantör som...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration