Vi söker en inköps- och logistikassistent

av | sep 23, 2021 | Nyheter

VI BEHÖVER DIG!
Är du driven, strukturerad och serviceminded? Är du flexibel, stresstålig och van att hantera många ärenden samtidigt? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss. Vi på Gullberg & Jansson of Sweden söker nu en 100% inköp- och logistikassistent till vårt kontor i Helsingborg.

OM ROLLEN:
I denna roll kommer du främst arbeta med administrativa uppgifter. Tjänsten avser bland annat inköp, inleveranser, transportbokning och leverantörskontakter. Du kommer även stötta vår säljavdelning med offert- och orderhantering vid behov.

VI SÖKER DIG SOM:
Har erfarenhet av administrativa uppgifter. Du har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och driven och tycker om att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Har du kunskaper i affärssystemet Pyramid och Excel är det ett plus. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Körkort är ett krav då resor kan förekomma i tjänsten.

VI ERBJUDER:
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch förlagt på ett nytt kontor med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Och JA, det finns pool på kontoret som man får bada i!

ANSÖKAN:
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan! Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2021 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.
För mer information om tjänsten, kontakta Mikael Argelius på tel. 042-311 15 03 eller mail: mikael.argelius@gullbergjansson.se

Gullberg & Jansson of Sweden AB är en del av Gullberg & Jansson koncernen. Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg har affärsidén att utveckla, marknadsföra och distribuera miljösmarta produkter för både privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och wellnessbranschen. Verksamheten drivs via flera dotterbolag, aktiva på den nordiska marknaden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.

Våra senaste inlägg

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide Att bygga pool är för många en dröm som går i uppfyllelse. Här har vi samlat information som kan vara bra att tänka på under projektets gång. När du letar leverantör är det viktigt att du inte bara utgår i från pris. Du behöver en leverantör som...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration