Häng med i vår spännande utveckling – bli en del av vår poolpanel!

av | jan 13, 2021 | Nyheter

För att bli bättre vill vi lära känna dig som har byggt eller håller på att bygga pool. Därför lanserar vi nu en exklusiv poolpanel.

Vi skulle bli jätteglada om just du vill vara med. Frågorna kommer skickas ut i videoformat och du väljer själv vilka frågor du vill svara på. Du kan såklart lämna panelen när du vill.

Ta chansen att vara med och påverka och byt erfarenhet med andra poolintresserade. Antalet platser är begränsade så först till kvarn gäller!

Tack för din medverkan!

Anmäl dig här – https://panelista.com/poolpanelen

Våra senaste inlägg

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

VI BEHÖVER DIG! Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss!...

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration