Rosa Oktober – Vi har ett resultat!

av | nov 2, 2020 | Nyheter

Vi har under oktober månad drivit en rosa kampanj till förmån för Bröstcancerförbundet. Vi kan med glädje meddela att vi kommer skänka 138 400:- efter en lyckad rosa månad.

Marknad- och kommunikationsansvarig Julia Svenmo kommenterar: ”Vi vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit, våra återförsäljare, kunder och kollegor med familjer. Ett extra stort tack till Österlens Poolcenter som lade det vinnande budet på vår specialdesignade poolvärmepump, hela 40 000:-. TACK!”

Våra senaste inlägg

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide

Din ultimata poolguide Att bygga pool är för många en dröm som går i uppfyllelse. Här har vi samlat information som kan vara bra att tänka på under projektets gång. När du letar leverantör är det viktigt att du inte bara utgår i från pris. Du behöver en leverantör som...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration