Vill du arbeta hos oss?

av | aug 28, 2020 | Nyheter

VI BEHÖVER DIG – Vi söker två produktspecialister!
Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik och problemlösning? Är du flexibel, stresstålig och van att hantera många ärenden samtidigt? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss! Vi på Gullberg & Jansson söker nu två heltidsresurser till vår produktgrupp i Helsingborg.

OM ROLLEN:
I rollen som produktspecialist kommer du att få arbeta med nästan allt som har med våra produkter att göra, från idé till färdig produkt. Du kommer också hantera support- och reklamationsärende. Det blir mycket kontakt med kollegor internt, kunder och leverantörer. En del resdagar förekommer.

VI SÖKER DIG SOM:
Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och driven och tycker om att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Körkort är ett krav.

VI ERBJUDER:
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch förlagt på ett nytt kontor med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Och JA, det finns pool på kontoret som man får bada i!

ANSÖKAN:
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!
Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Sista dag att ansöka är den 10 september 2020 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.

För mer information om tjänsten, kontakta Leif Tilmanis på tel. 042-311 15 04 eller mail: leif.tilmanis@gullbergjansson.se

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg är ett miljöteknikföretag med affärsidén att utveckla och marknadsföra innovativa produkter för energi- och klimatoptimering, för både privat och kommersiellt bruk. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Gullberg & Jansson of Sweden inom swimmingpoolbranschen, Stads&Park Produkter inom professionella grönytebranschen och Nordic Relax of Sweden inom hälsa och välbefinnande. Gullberg & Jansson of Sweden är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.

Våra senaste inlägg

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

Montör till Gullberg & Jansson Service och Installation

VI BEHÖVER DIG! Är du driven, strukturerad och serviceminded? Gillar du teknik, montering och problemlösning? Är du händig kreativ och inte rädd för att ta i? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss!...

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

Gullberg & Jansson söker en Marknadsassistent

OM GULLBERG & JANSSON Gullberg & Jansson har som affärsidé att utveckla, marknadsföra och distribuera produkter med fokus på miljösmarta lösningar för privat och kommersiellt bruk. Huvudprodukter finns att finna inom grönyte-, swimmingpool-, och relax- och...

Hitta din återförsäljare!

Gullberg och Janssons produkter kan köpas via ett brett nätverk av återförsäljare i Norden. Våra priser gäller för produkten. Kostnad för frakt och installation kan tillkomma. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare för exakta prisuppgifter.

Inspiration