Vill du arbeta hos oss?

VI BEHÖVER DIG!
Är du driven, strukturerad och serviceminded? Är du flexibel, stresstålig och van att hantera många ärenden samtidigt? Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i en riktigt härlig miljö? Då tror vi att du kan passa hos oss! Vi på Gullberg & Jansson söker nu en 100% resurs till vårt kontor i Helsingborg.

OM ROLLEN:
I denna roll kommer du främst arbeta med administrativa uppgifter. Tjänsten avser bland annat löpande bokföring, allmänna kundärenden, offert- och orderhantering samt inköp- och logistikadministration.

VI SÖKER DIG SOM:
Har erfarenhet av löpande bokföring och administrativa uppgifter. Har viljan att arbeta i en bred roll och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och driven och tycker om att ha flera arbetsuppgifter igång samtidigt. Har du kunskaper i affärssystemet Pyramid är det ett plus. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Körkort är ett krav.

VI ERBJUDER:
Ett roligt och fartfyllt arbete i en snabbväxande bransch förlagt på ett nytt kontor med glada kollegor i utkanten av Helsingborg. Vi erbjuder marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag. Och JA, det finns pool på kontoret som man får bada i!

ANSÖKAN:
Passar beskrivningen in på dig? Vänta inte med din ansökan!
Skicka ett mail till info@gullbergjansson.se och bifoga ditt CV och ditt personliga brev. Sista dag att ansöka är den 4 september 2020 men då urvalet sker löpande ser vi gärna att din ansökan inkommer så fort som möjligt.
För mer information om tjänsten, kontakta Julia Svenmo på tel. 042-311 15 09 eller mail: julia.svenmo@gullbergjansson.se

Gullberg & Jansson AB (publ) i Helsingborg är ett miljöteknikföretag med affärsidén att utveckla och marknadsföra innovativa produkter för energi- och klimatoptimering, för både privat och kommersiellt bruk. Verksamheten bedrivs i tre affärsområden: Gullberg & Jansson of Sweden inom swimmingpoolbranschen, Stads&Park Produkter inom professionella grönytebranschen och Nordic Relax of Sweden inom hälsa och välbefinnande. Gullberg & Jansson of Sweden är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. Bolagets aktie handlas på Spotlight Next med kortnamnet GJAB.