Gullberg & Jansson flyttas upp till Spotlight Next

Gullberg & Jansson har godkänts för segmentet Spotlight Next och kommer att handlas där från och med måndagen den 17 augusti.

Spotlight Next är ett segment för bolag som är redo för nästa steg i sin tillväxtresa. Med högre krav, extra synlighet och en kvalitetsstämpel på bolaget, är förhoppningen att attrahera en annan investerarbas.

”Gullberg & Jansson har gjort en spännande tillväxtresa den senaste tiden och vi är oerhört glada att få välkomna dem till Spotlight Next” kommenterar Emelie Jarnesten Head of Business Operations på Spotlight.

”Vi på Gullberg & Jansson är stolta över att ta detta kliv uppåt. Noteringen på Spotlight Next är en kvalitetsstämpel för resan vi gjort de senaste två åren. Det kommer ge oss en större exponering på marknaden och en bra grund för att kunna utveckla bolaget vidare” kommenterar Peter Bäck VD på Gullberg & Janssons.

Vi blir det första bolaget inom vår sektor och det åttonde att ansluta till Spotligt Next vilket vi är mycket glada och stolta över.