Om Gullberg & Jansson

 

Gullberg & Jansson AB (publ) är ett miljöteknikföretag i swimmingpool & spabranschen och är marknadsledande leverantör av pooltak och poolvärmepumpar i Norden. 

Pooltak och poolvärmepumpar är energibesparande produkter som skapar en behaglig badtemperatur och förlänger badsäsongen för ägare av swimmingpooler. Vi har ända sedan starten år 2002 fokuserat på att erbjuda energi- och klimatoptimerande produkter som sänker energiförbrukningen och bidrar till en grönare energianvändning i samhället.

Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av prisvärda och väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpool & spa. Vi har själva designat och utvecklat Nordens mest sålda poolvärmepumpar och pooltak, i nära samarbete med utvalda tillverkare från Asien och Europa som producerar stora volymer under noggrann kvalitetskontroll. Under 2017 är vi också stolta över att kunna erbjuda miljösmarta poolprodukter från de välkända franska kvalitetstillverkarna Walter och Zodiac, vilket innebär att vi ytterligare breddar vårt sortiment inom pooltäckning samt att vi nu kan erbjuda kvalitativa produkter inom vattenrening, filtrering och liknande. Samtliga våra produkter är anpassade till nordiska klimatförhållanden och levereras med bra garantier.

Vår organisation erbjuder en hög service- och kunskapsnivå och vi har en särskilt uppskattad supportorganisation, samt heltäckande servicepartnernätverk på utvalda marknader.  

Gullberg & Jansson AB (publ) är sedan 2012 listat på Aktietorget. Huvudägare i Gullberg & Jansson är LMK Ventures, dotterbolag till LMK Industri AB som är största aktieägare i Axis AB (publ) i Lund, Sverige som är världsledande inom nätverksvideo. 

Gullberg & Jansson har huvudkontor i Helsingborg och säljkontor i Nykøbing Falster, Danmark. Gullberg & Jansson grundades 2002 och vi arbetar med de ledande aktörerna inom swimmingpool- och spabranschen, både på den privata och offentliga sidan.